featured

DOGE, Elon Musk Haberiyle Yükselişe Geçti

Dünya genelinde yoğun ilgi gören meme token DOGE, Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’ı tekrar satın alacağı haberiyle yükselişe geçti.

Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’a 44 milyar dolarlık bir teklif yaptı. Musk’ın uzun zamandır desteklediği DOGE, bu haberin yayılmasıyla birlikte hızla yükseldi. Geçtiğimiz gün yaklaşık yüzde 9’luk bir yükseliş yaşayan popüler meme token, yükselişine yüzde 6’lık bir oranla bugün de devam ediyor.

DOGE Neden Yükseliyor?

Bitcoin’e karşı şaka amaçlı çıkarılan meme token DOGE, en büyük desteğini ünlü milyarder Elon Musk’dan alıyor. Musk, şirketi Tesla’nın ödeme yöntemi olarak DOGE kabul edeceğini açıklamıştı.

Kripto para yatırımcıları Musk’ı piyasalarda yarattığı volatilite sebebiyle sıkı takip ediyor. Musk, herhangi bir sosyal medya paylaşımıyla bile kısa dalgalanmalara sebep olabiliyor. Bu gücünü en çok DOGE üzerinde kullanan milyarder, bu şaka token’in dünyanın en iyi kripto para birimi olacağını iddia ediyor.

Musk, sosyal medya platformu Twitter için yaptığı teklifle DOGE’u yine yükselişe geçirdi. Haberin düşmesi, kısa vadeli yatırımcıları ve meme token hayranlarını heyecanlandırdı. Yatırımcılara göre, Twitter milyarderin eline geçerse platformun token’i DOGE olacak.

DOGE, Elon Musk Haberiyle Yükselişe Geçti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Finansopia ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!