featured

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son raporuna göre, Türkiye genelinde hava durumu mevsim normallerinden düşük seyrediyor ve birçok bölgede kuvvetli yağışlar öngörülüyor. İşte, 26 Mart’a dair hava tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, 26 Mart hava durumu tahminlerine göre, Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Marmara’nın batısı ile Antalya ve Mersin hariç diğer bölgelerde yağışlar görülecek. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bazı yerlerde ise gök gürültülü sağanak şeklinde olması öngörülüyor. Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar beklenirken, Güneydoğu Anadolu’nun bazı bölgelerinde ise yerel olarak kuvvetli yağışlar yaşanabilir.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ve İç Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer pus ve sis beklenirken, doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı olabileceği uyarısı yapılıyor. Marmara ve Ege’de toz taşınımı görüleceği tahmin edilirken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı
Giriş Yap

Finansopia ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!